head

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Rakenneultran kuulumiset ja paljon tapahtunutta

Onpas ollut hurjat viime viikot... Töitä on paiskittu niska limassa, tunnit paukkunu ihan hulluina ja siihen päälle kaikki ihanat uudet vauvajutut <3 Jotain vähemmänkin ihanaa, olen alkanut saada jotain harjoitussupistuksia ilmeisesti, töissä masua aina kiristelee ja kovistaa ja epämukava olo. Olen jokseenkin ymmärtänyt että ihan normaaleja tuollaiset kivuttomat supistukset mutta ensi viikolla on neuvolakin taas niin täytyy mainita. Ja toinen vielä vähemmän ihana asia on että onnistuin saamaan jostain mahataudin ja viime päivät olenkin maannut täysin kuolleena kotona. Ensimmäisen päivän oksensin kaiken pihalle, toisena päivänä enää kerran, mutta toki muuten kaikki tuli vielä suoraan läpi. Kuumettakin oli mutta tänään on jo onneksi helpottanut.

Sitten niihin ihaniin asioihin, ensinnä tietty rakenneultra! Kaikki meni ihanasti, vauva siellä köllötteli ja kovin räpsytteli ja availi silmiäänkin <3 Päästiin näkemään 3D/4D-kuvaakin ja siitä vauva kyllä hahmottuu niin ihanasti. Kovin hän kyllä piti käsiä koko ajan kasvojen edessä, mutta välillä nähtiin kunnon vilauksia kasvoistakin. Kaikki näytti olevan kunnossa ja mitat vastasi edelleen viikkoja. Ja sitten se odotetuin tieto, kumpi siellä todennäköisesti potkottelee, niin kuulemma hyvin todennäköisesti pieni tytön tylleröinen :) Sitä tyttöähän tässä on koko raskausaika vähän povattu ja alitajunta ja unet viittasi samaan, mutten uskaltanut ajatella asiaa siihen suuntaan sen enenpää jos kuitenkin ultrassa tulisi näkymään selvä poika. Toki, edelleen syntyessä vauva voi yllättää koska ei näistä voi olla täysin varma, mutta pikku prinsessaa tässä silti jo täysin odotellaan :D En tarkoita että poika olisi edelleenkään pettymys mutta menisi siinä vähän vaatehankinnat ja muuta uusiksi... Pian ultran jälkeen nimittäin kiisin taas lastenkirpparille ja keräsin ISON läjän ihania tyttövauvan vaatteita.

Lisäksi tuskaiset vaunupohdinnat on saatu päätökseen. Järjen ääni lopulta voitti ja totesin ettei me kyllä uusia tonnin maksavia tulla hankkimaan. Ihan järjetön summa rahaa! Joillekin se varmasti on hyvä vaihtoehto mutta meillä näin. Selailin ahkerasti käytettyjä vaunuja sekä edullisimpia malleja uusina. Lopulta bongasin tori.fi:stä omaa silmää miellyttävät yhdistelmävaunut ja pienoisen harkinnan jälkeen ostettiin nämä. Vaunut on raahattu palasissa jo sisään, mutten ole itsekään ehtinyt vielä niihin tarkemmin tutustua kun tuo tauti iski heti perään.

Kirjoittelen taas tarkemmin kuvien kera kaikesta kun on enemmän energiaa, tämä kelvannee pikakuulumispostaukseksi tähän väliin. Vatsatauti kyllä vei mehut, painokin tipahti parissa päivässä pari kiloa mutta kaipa ne sieltä taas tulee kun pystyy syömään normaalisti, nesteitä kuitenkin lienee.

1 kommentti:

  1. Minullakin on rakenneultran postaus vielä luonnoksissa, mutta tyttö meillekin on tulossa. <3 Vaunuja en ole vielä ostanut, mutta katsonut olen ja tuskastunut.. :D

    VastaaPoista