head

perjantai 8. heinäkuuta 2016

Ensimmäinen ultra!

Tällä viikolla oli vihdosta viimein ensimmäinen ultra! Ultraan mennessä viikkoja oli kertynyt 11+3. Kyllä viimeiset päivät sitä odotellessa tuntuivat niiiin pitkiltä. Oli se aika uskomatonta, kun näytölle heti pamahti vilkkaasti liikkuva pieni ihme <3 Alkuun olo oli hämmästynytkin, että siellä se oikeasti on ja kasvaa. Nyt oikeasti tietää että kaikki on hyvin ja vauva köllöttelee tyytyväisenä masussa. Tällä kertaa meille ihan oikeasti on tulossa vauva!





Pieni sydän hakkasi rinnassa, nenu keskellä päätä, jalat ja pienet varpaat heiluivat kovasti ja kädet kävivät. Kaikki vaikutti olevan hyvin. Niskaturvotuslukema oli pieni, toki vielä odotellaan verikokeen tulokset myös. Istukka on kuulemma edessä ja voi olla etten tunne vauvan liikkeitä niin helposti tai ainakaan kovin aikaisin. Laskettu aika pysyy samoissa, tarkat raskauspäivät mitan perusteella heitti kahdella alkuperäisestä lasketusta.

Fiilis on nyt kyllä aika erilainen kun on päässyt näkemään pikkuisen masussa heilumassa. Kuten mieskin totesi, nyt vauva on paljon konkreettisempi kuin tähän asti. Nyt pitäisi malttaa odottaa pari kuukautta että pääsee taas näkemään pikkuisen! Kyllä ultraääni vaan on mahtava keksintö... Ihanissa tunnelmissa siis eteenpäin :) Ensi viikolla lähdetäänkin pariksi viikoksi kesälomareissuun miehen (ja vauvan xD) kanssa ja on kyllä ihana lähteä nyt kun tietää kaiken olevan hyvin <3 Toivotaan ettei enää tule mitään ikäviä yllätyksiä, helpottaa ainakin että ensimmäinen kolmannes alkaa olla ohi!

1 kommentti:

  1. Onnea! :) Täällä odotellaan vielä alta viikko, että nähdään pikkutyyppi taas kerran. Miehelle tämä tuleva kerta on ensimmäinen, kun tämän tyypin näkee ultrassa, joten ehkä siksi tämän ultran odotus on hieman jännittävämpää. Minähän olen ehtinyt kurkata pikkutyyppiä jo muutamaan otteeseen ihan mielenrauhan, ja lapsettomuustaustan vuoksi.

    Viettäkää ihana kesälomareissu! <3

    VastaaPoista