head

tiistai 28. kesäkuuta 2016

Rv 10

Raskausviikko kymmenen alkoi ja maha litistyi olemattomiin. Turvotus paheni viikko viikolta ja edellisenä viikkona se ei jäänyt pelkkään iltaturvotukseen vaan maha pömpötti jo heti aamusta. Ajattelin jo ettei siitä enää ole paluuta mutta niin vain kävi että yhtäkkiä turvotus hävisi ja pari päivää masu oli littana kuin pannukakku, edes iltaisin ei turvonnut palloksi. Tänään on taas pienenpientä turvotusta havaittavissa, mutta aika heikkoa viime aikoihin verrattuna.

Olen hieman kahden vaiheilla haluaisinko mahan jo pullahtavan esiin vai en. Toisaalta sitä niin odottaa uusia vaiheita ja sitä että oikea vauvamasu alkaa näkyä. Toisaalta haaveilen pienestä ja söpöstä vauvamasusta raskauden loppuun asti. Eipä sillä väliä ole mitä toivon, masun kanssa käy niin kuin käy :D Jotenkin kuitenkin tuntuu, että raskauden näkymistä saadaan vielä odotella kauan.

Ensimmäiseen ultraan on enää reilu viikko ja fiilikset vaihtelevat laidasta laitaan. Luonnollistahan se on että ultran lähestyessä alkaa pelottaa ettei kaikki olekaan hyvin, varsinkin keskenmenon kokeneena. Lisäksi viime aikoina minulla on ollut outoja vatsakipuja, varsinkin öisin vatsaan sattuu ja välillä tulee aaltomaisia kipuja. Lisäksi pari kertaa valkovuodon seassa on selkeästi ollut hieman verta, todella vähän mutta kuitenkin. Kaikki tälläiset saa olon varpailleen, mutta yritän nyt rauhassa odotella ensimmäiseen ultraan saakka.

Olo on ollut huomattavasti reippaampi varsinkin viime viikon, vaikka toisaalta pahoinvointi on pahentunut ja olen alkanut oksentamaan kerran päivässä. Hassua, luulin että olo alkaisi tässä vaiheessa jo ennemmin helpottaa ja että säästyin kokonaan oksennusvaiheelta mutta näin siinä sitten kävi. Mutta pääasia että valtava väsymys ja lyijynraskas olo on poissa ja mieluummmin näinpäin kun ettei olisi ollenkaan pahoinvointia mutta se voimaton ja saamaton olo!


Vanhempi kuva ajalta rv 7
Tämänhetkistä kuvaa eli rv 10 (+2)

Haha, ja viime viikolta jalkapallon niellaisseena xD onneks tämä alamasun pömppis jäi pois


3 kommenttia:

 1. Täällä mennään lähes samoilla viikoilla. Minulla tänään 9+4. :) Taustalla on myös yksi keskenmeno, joka on kummitellut tämän raskauden aikana. Jään seurailemaan sinun odotustasi, ja tervetuloa vierailemaan myös minun blogissa.

  VastaaPoista
 2. Mulla takana yksi pitkittynyt keskenmeno (lääkkeellisen tyhjennyksen yritys, epäonnistunut kaavinta ja vielä toinen kaavinta). Pelko kohdun vaurioista oli suuri, mutta nyt oon uudestaan raskaana ja rv 16+0 tänään <3 Tsemppiä odotukseen, jään myös seurailemaan sun blogia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, onpas teillä ollut kurjaa tuuria kerrakseen :( Mutta pääasia että nyt kaikki hyvin, vauvaa maailmaan odotellessa <3 Tsemppiä myös sinne! :)

   Poista