head

perjantai 11. marraskuuta 2016

Rv 29 - kuulumisia ja masua pitkästä aikaa!

Miten ihmisen elämä on aina olevinaan niin kiiruista?? Sitten kun ei tarvitse tehdä mitään niin ei todellakaan ole jaksanut tehdä mitään järkevää, kunhan nauttinut ja löhöillyt kotona :D Mutta jos käy töissä, harrastuksissa ja tapana järkätä vielä muita projekteja vapaa-ajalle niin ei kai muuta voi olettaa. Tänään on pitkästä aikaa päivä, jolloin ei ole yhtään mitään menoa tai pakollista hommaa, ihan mahtavaa. Pääsee blogikin päivittymään!

Meille kuuluu oikein hyvää, seesteinen odotusvaihe on jatkunut samaan malliin. Töitä olisi jäljellä enää neljä viikkoa, JES! Niiiin odotan mammalomalle pääsyä. Miljoona projektia odottaa tekijäänsä silloinkin eli todellakaan ei ole pelkoa että aika käy pitkäksi vauvaa odotellessa.

Vauva on kovin alkanut hikkailemaan masussa viime viikkoina. Nämä (oletettavasti siis) hikat alkoivat joskus kuukausi sitten ja alkuun ihmettelin että mitä ihmettä masussa tapahtuu kun tuntuu tasainen sykähtely. Netin ihmeellistä maailmaa selaillessani tulinkin siihen tulokseen että tämän täytyy olla vauvan hikkailua. En ollut vielä aiemmin kuullut tai lukenut mistään että vauvoilla on tapana hikkailla masussa, mutta ilmeisesti kuuluu täysin asiaan kun keuhkot kehittyvät. Jossain vaiheessa hikka toistui päivittäin useitakin kertoja, mutta nyt on onneksi helpottanut eikä tule edes joka päivä. Tämä hikkailu ei nimittäin tunnu mitenkään erityisen mukavalta.

Muutenkin potkut ja liikehdinnät tuntuvat viikko viikolta epämukavemmilta, varsinkin kun niitä on alkanut kohdistua kylkiin. Tai oikeastaan vain toiseen kylkeen xD Mutta silti ihania aikoja <3

Masukuvakin pitkästä aikaa!

Rv 29 +5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti