head

perjantai 7. lokakuuta 2016

Lidli-shoppailua mamille ja vaaville

Saattaa kuulostaa hassulta mutta minun tulee aika usein shoppailtua Lidlissä, nimenomaan sitä tavara/vaatepuolta :D Varsinkin vaatteita! Innolla sitä aina selaa mainoksen läpi mitä jännää tällä viikolla on tulossa. Hinnat on tajuttoman edulliset ja monesti vaatemallit ovat todella kivoja ja sopii ainakin omaan tyyliini. Omaan vaatekaappiini on Lidlistä löytynyt alusasuja, treenivaatteet ja jokapäiväisessä käytössä olevia perusvaatteita. Hiljattain Lidliin saapui erä ihania vauvanvaatteita ja pitihän niitä käydä ostamassa. Nämä olivat itseasiassa ensimmäiset ja ainoat vauvanvaatteet mitä olen uutena ostanut, mutta hinnassa se ei oikeastaan tuntunut. Ja niin superpehmoista kangasta, luomupuuvillaakin onneksi :)


Lisäksi ostin myös parit sukkahousut ja sukkia vauvalle. Myös valikoiman neuletakit olivat supersuloisia mutta olen jo pari neuletta kirpparilta ostanut ja ne saanevat riittää. Kuvan paita maksoi 3,99 € ja housut olivat muistaakseni yhteensä 7,99 €.

Itselleni bongasin myös oloasun syksyn ja talven pimeisiin iltoihin. Kynttilänvalossa, sohvalla peiton alla glögiä siemaillen kelpaa tässä pehmoisessa asussa hengailla:Valkoinen neule on mukavan joustava ja löysä, varmaan menee masun kanssa mainiosti loppuun asti. Alle pitää ehkä ostaa uusi pidemmänmallinen perustoppi jos tuon setissä tulleen pituus ei tunnu riittävän. Ihanat valkoiset villasukat bongasin viikonloppuna paikallisesta naistentapahtumasta, jossa myös paikallinen sukkayhdistys myi tuotteitaan.

P.S. Tämän viikkoinen masu ilman vaatekerroksia:

Rv 24

Pitäisiköhän tilata jostain raskausajan napakoru ennen kuin tää normi poksahtaa irti... En millään malttaisi luopua kokonaan lävistyksestä, ja kun kyllä sellaisen ottaminen sen verran sattuu etten uudestaan ihan välttämättä haluaisi kokea xD Pitääkin tutkia mitä on tarjolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti