head

torstai 6. elokuuta 2015

Luuloraskausoireita

Ihmisen mieli voi huijata itseään niin helposti. Jokainen raskautta toivova varmasti tietää tämän tunteen. Sitä lueskelee kaikki mahdolliset raskausoireet ja jotenkin kummallisesti kuvittelee lopulta niitä myös itselleen, mutta kas kummaa, kuukautiset tulevat normaalisti ja raskaustesti näyttää edelleen negatiivista. Olit ihan varma, että sinulla oli pahoinvointia, rintojen arkuutta, ehkäpä tunsit ihan selkeästi nipistelyä, kun "munasolu kiinnittyi kohdun seinään".

Kaikki hiemankin tavallisesta poikkeavat ilmiöt kropassa saavat ajatusrallin käyntiin, jospas nyt ollaankin raskaana ja tämä johtuisi siitä. Tai ainakin sitä toivoo sydämensä pohjasta että hei, eikös tämä voisi johtua siitä ihanasta asiasta, joko se voisi olla totta?

Kuluvan kierron omia mahdollisesti luuloraskausoireita ovat olleet lähes mitätön pahoinvointi muutamina päivinä ja muutaman viikon puoliksi löysällä ollut maha. Tuo vatsantoiminta kyllä ihmetyttää, useamman kerran pitää päivässä käydä, ensin tulee normaalia tavaraa ja seuraavalla kerralla aivan löysää. Saattaapi olla vain joku pöpö.

Vauvan odottaminen saa kyllä ajan juoksemaan... Pitää muistaa silti elää hetkessä, eikä aina jäädä odottamaan seuraavaa kuukautta kun pettymys kohtaa. Voin vaan toivottaa voimia kaikille niille, joille vauvaa ei vaan kuulu vuosien yrittämisenkään jälkeen syystä tai toisesta. Itsehän ollaan vasta alkumetreillä, kolmas kierto yrittäessä menossa. Mitään ei saa ikinä pitää itsestäänselvyytenä.

2 kommenttia:

  1. Näen niin itseni tässä tekstissä. Enkä olisi ikinä uskonut, että siinä voi kestää näin kauan. Itsellä nyt yrityskierto 24 menossa. Täysin samanlailla sitä yhä uskoo joka kerta. Nyt tosin jo lähete lapsettomuustutkimuksiin. Toivon todella, että sulla onnistuu pian, sillä en suosittele tätä jatkuvaa odottelua kenellekään. Ja mikäli pian raskaudut, muista olla siitä onnellinen myös kaikkien meidän puolesta, jotka eivät ole vielä saaneet sitä onnea itselleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, käy kyllä varmasti raskaaksi noin pitkä odottelu, kerta toisensa jälkeen se pettymys... :( Mutta ihanaa että pääsette tutkimuksiin, toivottavasti siellä selviää kaikki ja teillekin siunaantuisi se ihana onni! :) Varmasti olen kiitollinen ja onnellinen muidenkin edestä jos ja kun raskaaksi tulee. Tsemppiä ja voimia sinne, peukut pystyssä että teilläkin pikimmiten onnistuu! Joskus se vaan ottaa aikaa, vaikka mitään sinänsä ei olisikaan vialla, niin turhauttavaa kun se onkin..

      Poista