head

maanantai 10. elokuuta 2015

Testing day!

Se aika kuukaudesta... Vaikka menkat alkoivat eilen, päätin silti tehdä testin. Minulla on aina hirveät vatsakivut, kun menkat alkavat, mutta nyt oli koko päivän vain sellaista pientä jomottelua ja polttelua mikä ei haitannut normaalitoimintaa enkä tarvinnut buranaa. Ja minä tarvitsen aina buranaa! Se sai pientä toiveajattelua aikaan, joskos nämä olisivat vain valemenkat... Testi heti aamulla, ja viivoja liuskaan ilmestyi suureksi pettymykseksi vain yksi. Kävin kyllä muutamia tunteja aiemmin vessassa aamuyöllä ja join vettä, ja aamupissa näytti aika kirkkaalta, eli en vielä sokeasti luota tähän tulokseen. Aina sitä jaksaa pitää toivoa yllä ;) Rinnatkin oli superturvonneet ja kipeät tuossa ennen menkkoja, enemmän kuin yleensä, tai siis näin aivot ovat ainakin asian minulle kääntäneet vauvan toivossa... Tosin, jos ihan tarkkoja ollaan niin myös edellisten menkkojen kanssa kivut jäivät minimalistisiksi, eli tämä oli jo toinen kerta. Se kumoaa kyllä helposti tämän teorian :(

Ehkä venailen seuraavaan viikonloppuun ja koitan tehdä taas testin. Sitten alkaakin ovis kolkutella ovelle eli uutta yritystä jos vielä ei ole tärpännyt :)

2 kommenttia:

 1. Jaksamista sinne! Toi pettyminen voi vaikuttaa tosi paljon sun henkiseen terveyteen, joten suosittelen puhumaan siitä jollekin heti kun siltä tuntuu. Sulla on varmasti joku kaveri tai vaikka äiti, joka mielellään kuuntelee. Omaa pahaa mieltä ei pidä vähätellä.

  Keho on kyllä jännä siinä, miten se reagoi mihinkin. Aina tuntuu et olis jokin uusi oire tai muutoksia oireissa. Kerro sitten, kun raskaudut, mikä oire tuli oikeasti ja mitä ei tullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei onneksi ole käynyt henkisesti raskaaksi, mutta juu täytyy muistaa avautua ja puhua jollekulle asiasta ettei pääse käymään niin että kaikki jää hautumaan oman pään sisään! Varmasti tulee pikimmiten postailtua jos plussaa tulee :D

   Poista