head

tiistai 15. maaliskuuta 2016

Uusia oireita

Viime päivinä nälkä on ollut ihan valtava, ihan koko ajan. Jos oikein tuhdin annoksen syön, kestää kylläisyyden tunne hetken mutta viimeistään tunnin päästä tekee taas mieli syödä kunnolla. Tänään aloitin aamupuurolla ja appelsiinilla, vartin päästä näistä totesin että pakko syödä lisää ja söin vielä leipää. Sen jälkeen jatkoin vain vedellä vaikka koko ajan mieli tekikin syödä kunnon ruokaa. Näistä parin tunnin jälkeen tein kasvismunakkaan, mutta se ei helpottanut nälkäistä oloa yhtään! Ja se on kyllä varmaa, että jos tässä vaiheessa jo alkaa syödä kuin hevonen niin kiloja kertyy varmasti liikaa.

Jostain hiljattain luin, että vain noin 300 kalorin lisäannos / päivä riittää hyvin, jossei harrasta liikuntaa. Se ei ole itse asiassa kovin paljoa, joten yritän tsempata ja syödä suht normaaleja määriä. Hitto kun tekee nytkin mieli ruokaa x| Mutta toivotaan, ettei koko raskausaika jatku samanlaisena....

Lisäriesaksi on tulleet myös tihentyneet vessakäynnit. Välillä vessassa saa käydä vartinkin välein. Viime öinä olen vessassa rampannut noin 3-4 kertaa, voisi olla pahempikin.

1 kommentti:

  1. Se on ihan totta, että nälkä noina aikoina on ihan valtava! Veden juominenkin voi auttaa hillitsemään näläntunnetta ja sekin on kuulemma faktajuttu. Tsemppiä tsemppiä jees!

    VastaaPoista