head

perjantai 19. elokuuta 2016

Äitiysvaatteet

Aiemmin jo mainitsin, että kävin vihdoin ostamassa mammahousut kun suurin osa omista ahdisti liikaa. TITTIDII, saanko esitellä henkkamaukan mammahousut:Ah ja voih, miten ihana tunne vyötäröllä nämä jalassa! Mammahousuja voisi pitää aina jalassa vaikkei edes ole raskaana! Ihan uskomatonta miten mukavat nämä oikeasti on :D Pakko tunnustaa että minua arvelutti SUURESTI etukäteen äitiyshousut... Jotenkin kuvittelin että tarvii olla kunnon masu että ne housut istuu eikä se yläresori roiku tyhjänä pussina xD Mitä vielä, itselläni ei masua vielä ole juuri nimeksikään ja housut istuu ihan täydellisesti. Päinvastoin nyt mietityttää että venyykö ne oikeasti tarpeeksi masun kasvaessa tuntuen silti mukavilta?? Lisäksi tarkoitus oli ostaa yhtä kokoa suuremmat housut mitä yleensä käytän (kasvuvaraa luonnollisesti) mutta eihän kyseistä kokoa tietenkään ollut jäljellä, joten pienimmät housut it is. Sitten jännätään kauanko näihin mahdutaan.

Olin kovin ajatellut, etten osta mitään muita "turhia" äitiysvaatteita, koska ilmankin pärjää. Silti sitä innostuksissaan oli pakko kokeilla läpi kaikki vähänkin puettavan näköiset vaatteet mammaosastolta... Housujen lisäksi päädyin sitten ostamaan tämän ihanaisen neuleen:

Nämä masupuolelta rypytetyt paidat näyttää mun mielestä vaan niin kivalta sitten kun on jo isompi masu! Ja iso plussa, että kyllähän tuo neule menee vielä raskaudenkin jälkeen (ellei veny piloille), koska näyttää ihan normineuleelta tälläkin hetkellä. Loput vaatteet ostin normiosastolta, isoa masua silmällä pitäen:

Pitkä perustoppi toimii aina. Lisäksi tykästyin tuohon paitapuseroon topin kaverina, mukavan rento ja masu ei haittaa. Välihuomio: missä se mun vauvamaha taas on? Se pienikin alku jotenkin häviää vaatteisiin.. Omasta näkökulmasta se kyllä näyttää paljon isommalta kun sitä yläsuunnasta katselee :O

 Sitten viimiseen "äitiysvaatteeseen":

Hitsi, rakastuin tohon takkiin niin paljon että se oli vaan pakko saada! On siinä kasvuvaraa masulle hippusen verran eli ehdin sitä tänäkin syksynä vielä varmasti pitämään. Kuinka pitkään, on asia erikseen.

3 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana takki, upea! :) mä ajattelin myös pärjääväni viime kerralla ilman äitiysvaatteita mutta lopulta niitä oli pakko hankkia, olin niiiiiin valtava :D onnea odotukseen!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Heh, huomannut nyt jo itekin ettei kaikki mee niinkun on alkuun suunnitellu.. mutta toivon ja toivon ettei tarvisi ostaa noita äitiysvaatteita ainakaan, toistaseksi kiloja tullu maltillisesti ja mahakin pysyny pienenä MUTTA se voi ottaa hurjan loppuspurtin, who knows..

   Poista
 2. Mahtavaa!
  Itse suosin noita pienempiä verkkoputiikkeja joista saa äitiysvaatteita ja imetysvaatteita, kuten www.9kk.fi

  VastaaPoista