head

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Viikoissa sekaisin

Nyt on nuppi mennyt ihan sekaisin raskausviikoista ja huomasin tällä viikolla kirjottaneeni jo 18. raskausviikosta vaikka vasta 17. oli menossa :O Eli viime postaukseen tein pienet muokkaukset oikeista raskausviikoista. Tänään vasta alkoi siis 18. raskausviikko.

En millään jaksaisi odottaa seuraavaa ultraa, jotta saisi tietää odotetaanko pientä prinsessaa vai prinssiä! Lastentarvikeliikkeet ja kirpputorit ovat alkaneet houkutella ihan järjettömästi, mutta vielä olen pysynyt housuissani niiden suhteen (kirjaimellisesti housuissani en ole niinkään pysynyt, kävin ostamassa nimittäin mammahousut ja AH miten mukavilta ne vyötäröltä tuntuvat!). Tuskin maltan kirppareilta ainakaan pysyä poissa enää kauaa, joten nähtäväksi jää tuleeko ensimmäiset hankinnat tehtyä jo ennen tuota ultraa. Voihan sitä löytää jotain kivaa sukupuolineutraalia :)

Palailen taas uusien masukuvien kera lähipäivinä, nyt tuntuu että on pieni kumpukin pulpahtanut esille! Omasta mielestä masu jo näkyy mutta mies sanoo että eipä sitä kyllä oikein huomaa, vaikka kireä paitakin on päällä... Eli jossei oma mies vauvamasua huomaa niin ei varmasti kukaan ulkopuolinenkaan vielä, vaikka itsestä aina välillä tuntuu että ihmiset vilkuilee mahaani. Luulotautia vissiin. Omasta mielestäni ainakin olen jo saanut pienen söpön vauvamasun :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti