head

perjantai 26. elokuuta 2016

Rv 18 ja kolmas neuvola

19. raskausviikko alkaa sekin jo vedellä viimeisiään, mutta alkuviikosta tuli taas masua kuvailtua ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Vertailun vuoksi myös ihan alusta rv 7 kuva sekä rv 17 kuva viime viikolta:


Rv 7
Rv 17
Rv 18
 Nyt voin oikeasti sanoa että onpas se masu kasvanut! Eihän se mikään iso edelleenkään ole, mutta kasvanut. Se on ottanut mielestäni hirmuisen spurtin viime aikoina ja sama meno tuntuu jatkuvan. Kuvistakin huomaa että vasta viimeisen viikon aikana masu on selkeästi pullistunut. Miltähän ensi viikon kuva näyttää...

Edellispäivänä oli vihdoin kolmas neuvolavisiitti. Mitattiin taas paino, verenpaine ja kuunneltiin vauvan sydänäänet. Painoa on alusta tullut noin kaksi kiloa ja verenpaine on pysynyt todella hyvänä, oli nyt 90/60, aiemmin ollut noin 100/60. Vauvan syke kuulemma todella hyvä, juuri kuin pitääkin. Aikamoiset potkuäänet kuului siinä vauvan sydäntä kuunnellessa, sanoinkin ettei kaveri tunnu juuri koskaan lepäävän! Jonkinlaista myllerrystä tuntuu masussa melkein aina. Ihanaa kun toisen liikkeet tuntee jo niin selkeästi. Välillä oikein säpsähdän kun tulee isompi potku, niin yllättäviä tuntemuksia :D Jännittää miltä ne potkut oikein tuntuvat useamman kuukauden päästä kun nyt jo tuntuvat toisinaan niin voimakkailta. Ehkäpä niihin tottuu paremmin kuukausien saatossa?? No, ihanaa joka tapauksessa että tämä meidän vauveli ilmoittelee olemassaolostaan erittäin aktiivisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti