head

keskiviikko 31. elokuuta 2016

Ilmainen Babybox

Tänään kotiutin viimein netissä tilaamani Babyboxin. Tilauksen tehtyä paketin voi siis noutaa lähimmästä Lastentarvike-myymälästä. Myymälöitä ei tietty ihan joka suunnalla ole mutta onneksi täällä meillä päin oli yksi. Pakettiin sisältyy yhteistyökumppaneiden tuotenäytteitä ja tarjouksia. Pakettien sisältö ilmeisesti hieman vaihtelee ja omani näyttää tältä:


Paketissa oli Pampersin ja Natusanin kosteusliinoja, Pampersin vaippoja kahta kokoa, Natusanin first touch bath, Philips Avent -tutti, Neutral pyykinpesuaine, Folksamin vihreä luomupuuvillainen riepu ja Vaukirjan tervetulopakettitarjous. Ihan kivoja hypisteltäviä vauvaa odotellessa ja varmasti tulevat käyttöön aikanaan :) Todella kiva idea tässä paketissa!

Samalla kun kävin paketin noutamassa otin ensituntumaa lastenvaunuihin ihan livenä. Yllätyin että ihastuin yhteen Emmaljungan malliin vaikka se toisaalta oli aika massiivinen... ja en halua maksaa tonnia vaunuista :( mutta palaan vaunuihin varmasti vielä monessa postauksessa.

1 kommentti:

  1. Samanlainen pakkaus odotti boxissa täälläkin paitsi tuon pesunesteen tilalla oli Lindexin sukat. Tosi kiva paketti kyllä! :)

    VastaaPoista