head

maanantai 29. elokuuta 2016

Masun kanssa juhlamekossa

Viikonloppuna päästiin juhlistamaan ihania häitä ja voin kertoa että oli pieni mekkokriisi käsillä siinä edellisinä viikkoina... Halusin pukea uuden käyttämättömän mekkoni jonka olin jo aikoja sitten hankkinut, mulla yllättäin plumpsahtanut masu tuotti pientä kroppakriisiä. Ihoa myötäilevä ohut sifonkimekko kun korosti kaikkia muotoja ja myös tätä masua. Lopulta päätin tämän mekon kuitenkin pukea ja onneksi niin tein, ahdistus uudenlaisesta omasta kropasta helpotti nopeasti.

Niin kiirus aikataulu oli päivällä kun aamuvuorosta pääsin ja häihin laittauduin etten ehtinyt yhtään kuvaa napsia. Juhlahumussakaan ei tajunnut itseään kuvailla. Yöllä kotiuduttuani päätin että pakko ottaa muutama kuva kun tuo masu on oikeastaan aika söpö tässä vaiheessa ja pitkässä juhlamekossa. Oli ainakin kunnon sapuskat, herkut ja iltaturvotus päällä!
 

Hirmuisen kiireen ja oman osaamattomuuden vuoksi kipaistiin menomatkalla testaamassa pikakampauspalvelua ja olinkin tosi tyytyväinen tähän puolentunnin pikakampaukseen ilman ajanvarausta! Ehdottomasti tulen toistekin tätä palvelua testaamaan joskus, hintakin oli vaan sen kolmekymppiä. Hyvin näytti kampaus olevan kasassa vielä tuossa yölläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti